top of page
  • Writer's pictureRamon Tecnomotor

Armor All, productes per cuidar el cotxe

Volem presentar-te els productes de neteja, cura i manteniment d'Armor All. Es tracta d'una marca reconeguda internacionalment que destaca per oferir solucions d'alta qualitat per a la cura de vehicles. T'invitem a conèixer la seva àmplia gamma de productes!

Tot va començar el 1962 amb una "fórmula miraculosa" creada per un científic per protegir la goma, el plàstic i el vinil de l'ozó i la radiació ultraviolada, qualitat imprescindible per protegir els materials del sol aquí a les illes. Actualment, amb més de 50 anys d'innovació, són líders en el sector amb una àmplia gamma de productes per a la cura i el manteniment. Entre ells, hi ha alguns que no poden faltar en el kit de neteja del vehicle:

Neteja, condiciona la pell i ajuda a restaurar el seu aspecte original i natural a més de deixar una agradable fragància dins de l'habitacle. Posseeix inhibidors de radiació ultraviolada per mantenir la pell en perfecte estat.

 

El netejador de salpicadors Armor All Protectant està dissenyat per a retardar el deteriorament natural de superfícies de vinil, goma, plàstic, pell tractada i fusta vernissada. A més, ajuda a evitar ruptures, pèrdues de color i envelliment prematur. És, sens dubte, un dels productes estrella d'aquesta marca.

 

Gamma completa de tovallons humits per netejar i protegir una gran varietat de superfícies interiors i exteriors. Són d'ús fàcil i còmode per a una neteja en un sol pas. Podràs trobar tovallons netejadors de vidres, salpicadors mat, brillants i tovallons per a la cura de la pell.


 

L'escuma neteja llantes Armor All penetra en les zones de difícil accés, eliminant la brutícia més persistent i la pols dels frens. El protector de llantes Armor All Shield repeleix la pols dels frens, la brutícia de la carretera i els residus en crear una barrera protectora en les rodes i les llantes que dura fins a 4 setmanes.

 

Els netejadors de salpicadors en spray donen brillantor i restableixen el color de forma instantània per a una brillantor espectacular. Estan disponibles en 2 fragàncies. L'escuma netejadora per a catifes i seients està dissenyada especialment per eliminar la brutícia, greix i residus més persistents sense resecar ni fer perdre color a les superfícies més delicades.

 

Guants de rentat, gamuza, draps, raspall per a llantes... La gamma d'accessoris Armor All treurà el màxim rendiment dels productes de cura que ofereixen i mantindrà com el primer dia les superfícies tractades.


 

Si estàs interessat a conèixer tots els productes de la marca Armor All, t'invitem a visitar les nostres botigues, on trobaràs una exposició completa dels mateixos. A més, el nostre equip de professionals estarà encantat d'assessorar-te en tot el que necessitis per trobar el producte que millor s'adapti a les teves necessitats.

T'esperem!

2 views0 comments

Comments


bottom of page