top of page

Bateries

Disposem d'una àmplia gamma de bateries per cobrir totes les necessitats dels nostres clients. Des de bateries de moto, automòbils, vehicle industrial o nàutica, fins a aplicacions més específiques com mòduls per a elevadors elèctrics o bateries de servei en GEL o Liti.

La gamma de bateries Tecno-K està destinada a una àmplia gamma de vehicles incloent turismes, vehicles pesats, vehicles agrícoles i embarcacions.

Davant el repte de les necessitats elèctriques dels automòbils moderns, Tecno-k aposta per una bateria reforçada capaç de lluitar amb les condicions de treball més exigents, oferint un producte de qualitat a un preu molt competitiu.

Visita la pàgina web de Tecno-K per conèixer totes les referències disponibles al nostre magatzem.

PROTECT

La gamma de bateries Hella Protect està específicament dissenyada per a vehicles amb sistema Start & Stop. Només les bateries AGM o EFB d'alt rendiment són capaços de lluitar amb les majors exigències d'aquests vehicles i d'oferir un subministrament elèctric continu a el vehicle. Amb aquesta gamma podràs gaudir d'una bateria de primera marca a un preu excel·lent.

Contacta amb nosaltres per a descobrir les múltiples solucions energètiques que podem oferir

Exide Technologies, la nostra aposta de major qualitat, desenvolupa la seva activitat en el mercat de les bateries des de fa més de 120 anys, sent en l'actualitat un dels líders mundials en solucions d'emmagatzematge d'energia elèctrica gràcies a la utilització dels més alts estàndards de qualitat tant en bateries d'arrencada com bateries per a aplicacions industrials. Disposen d'una àmplia gamma de serveis i compten amb el coneixement i infraestructura necessàries per situar-se dins dels principals fabricants de el món.

 

Entre la àmplia gamma de bateries podràs trobar:

  • Bateries per a vehicles Start & Stop amb tecnologia AGM i EFB

  • Bateries d'arrencada convencionals per a qualsevol tipus de vehicle

  • Bateries de servei amb tecnologia GEL o AGM

  • Bateries de moto de Plom-àcid, AGM o Liti

  • Bateries de vehicle pesat i industrial

Descarrega les últimes tarifes Exide per conèixer la gamma completa:

bottom of page